210824 Talking Birds 237

Talking Birds geeft strategisch communicatieadvies en is erg goed in persrelaties, crisiscommunicatie, social en influencer management. We ontwikkelen pr-acties en geven opleidingen. Vanaf nu ook in Nederland.

Wat we doen.

We doen echt fantastische dingen voor onze klanten. We onderzoeken wat ze nodig hebben en komen met originele en pragmatische ideeën die zorgen voor echte impact.

Productlaunch omafiets Swapfiets.

Een nieuws Swapfiets-model, de klassieke Hollanse omafiets, komt naar Mechelen

Sendwich.

Jonge IT-onderneemster lanceert broodjesbestelapp voor scholieren

Swapfiets gaat circulair.

Volledig circulaire fietsen tegen 2025: een stevige ambitie, die het verdiende om uitgebreid toegelicht te worden.

Onze diensten.

Breed of net heel beperkt, op projectbasis, door vaste samenwerking en soms ook gratis: we kunnen op veel manieren samenwerken. We adviseren strategisch, maar beheren ook pers- en social relaties. We schrijven en versturen persberichten, lanceren pr-campagnes, screenen de media om jou erin te krijgen, krijgen opiniestukken gepubliceerd, zetten social media acties en samenwerkingen op en managen je crisiscommunicatie.

Blog.

Soms denken we na over wat we doen en schrijven we dat op.

01 mei 2017

11 tips om je crisiscommunicatie beter te maken.

Ik krijg nog steeds een raar gevoel in mijn maag als het jaareinde nadert. Kerstdagen en crisiscommunicatie: twee handen, mijn buik. Ik heb als woordvoerder honderden interviews over falende betalingssystemen gegeven en ik deel graag een aantal tips die je crisiscommunicatie kunnen verbeteren.

06 november 2020

Diversiteit in de publicrelationssector.

De pr-sector zit met een blind spot omdat het gros van de professionals hoger opgeleid, wit en (hogere) middenklasse is. Als we zelf geen weerspiegeling zijn van de samenleving, hoe bereiken we dan iedereen?

26 februari 2021

Purpose – gekelderde geloofwaardigheid: 0 – 1.

Als je dus purpose driven wil ondernemen, dan moet dat doordacht en oprecht zijn. En je moet je klanten kunnen blijven overtuigen van je goede intenties.