CCV.

Elektronisch betalen is fantastisch. Het maakt het leven van consumenten en handelaren gewoon een stuk makkelijker. CCV zorgt ervoor dat ondernemers in heel Europa vlot elektronische betalingen kunnen ontvangen. Ja: de bakjes in de winkel, maar ook online betalingen, betaaloplossingen voor de self-service markt en nog zoveel andere innovatieve diensten.

Horeca Terras MG 5616

Mobiele betaalterminal op terras

VX520 Shopping6902

Contactloos betalen

De Case.

Talking Birds en CCV werken al bijna vijf jaar samen. De grote uitdaging voor CCV was om meer naamsbekendheid en erkenning te krijgen voor hun positie op de Belgische markt door middel van zichtbaarheid in de media.

Strategie.

Talking Birds zette eerst en vooral regelmatige perscommunicatie op voor het bedrijf met hoofdzetel in Ieper. We gingen graven in wat ze te vertellen hebben over producten en diensten. We werken aan lanceren, samenwerkingen, maar zetten ook intens in op thought leadership in de brede zin van het woord. We reageren op actualiteit, delen inzichten aan media en schuiven gezichten naar voor als experten op vlak van elektronisch betalen.

Resultaat.

CCV wordt breed erkend als de belangrijkste uitdager op vlak van elektronisch betalen in België. De gezichten van CCV komen aan bod in de media en het bedrijf wordt nu spontaan gecontacteerd met de vraag om reacties op de actualiteit. Bijzondere pluim op de hoed: na een oproep van CCV om de limiet voor contactloos betalen te verhogen in volle COVID19-pandemie werd dit besluit snel genomen. Talking Birds werkt inmiddels ook voor de CCV Group een pr-strategie uit.

Bekijk de newsroom van CCV hier.

De Standaard berichtte over een daling van 30% elektronische betalingen bij de aanvang van de pandemie
CCV bracht een rapport uit over de veranderingen op vlak van betalen in 2021, KMOinsider haalde daar gegevens uit
Newsmonkey over de druk op cash bij de heropening van de terrassen

Meer cases.

Helden van de Helpdesk.

Samen met TOPdesk gingen we op zoek naar de mannen en vrouwen die het verschil maken op een helpdesk.