Diensten.

Breed of net heel beperkt, op projectbasis, door vaste samenwerking en soms ook gratis: we kunnen op veel manieren samenwerken. We adviseren strategisch, maar beheren ook pers- en social relaties. We schrijven en versturen persberichten, lanceren pr-campagnes, screenen de media om jou erin te krijgen, krijgen opiniestukken gepubliceerd, zetten social media acties en samenwerkingen op en managen je crisiscommunicatie.

201001 Talking Birds 0918
201001 Talking Birds Tijdschrift 600x800

Diensten.

Je kan ons vragen wat je wil, maar voor het gemak sommen we een aantal diensten op.

Waar sta je voor als merk? En hoe zorg je, met de middelen die je hebt, voor zoveel mogelijk impact?

We linken jouw merk of boodschap aan interessante socialemediapersoonlijkheden en bedenken fijne campagnes voor sociale media.

We zetten aantrekkelijke events op zodat interessante sociale mediapersoonlijkheden jouw boodschappen verspreiden.

Je hebt iets interessants te zeggen, maar je weet niet hoe je dit in de media moet krijgen. We begeleiden je om je boodschap te kneden en zetten interviews voor je op.

Nee, persberichten zijn niet dood. Het is vaak nuttig om de juiste boodschappen slim en gericht naar media te sturen.

We organiseren persevents die helemaal af zijn, met alle elementen die media de moeite waard vinden om jouw boodschap zo goed mogelijk te laten overkomen.

We screenen in realtime alles wat voor jou interessant is en we zorgen ervoor dat je slim kunt reageren.

Je bent een krak in je vak en de wereld moet dat weten. Wij helpen je jouw mening te formuleren in een opiniestuk, zorgen voor de juiste praatjes voor aan de Twittertoog en organiseren interviewgelegenheden.

Je wil een bepaald project of nieuw product aankondigen? Of je start een nieuwe onderneming? Wij helpen je om dit verhaal zo impactvol mogelijk in de media te krijgen.

Jaarcijfers, aanwervingen, contract wins, partnerships: bedrijven zitten op een schat van informatie die kan helpen om hun reputatie te versterken. Sommige organisaties moeten ook verplicht informatie met hun stakeholders delen. Daarnaast kan het interessant zijn om bedrijven deel te laten nemen aan maatschappelijke debatten. Wij zorgen ervoor dat je boodschap netjes landt bij de juiste doelgroepen.

We zorgen ervoor dat je organisatie klaar is om in tijden van crisis goed te communiceren en schakelen snel om je in tijden van crisis slim bij te staan.

We bepalen samen hoe we jouw reputatie naar een hoger niveau brengen. Starten doen we vanuit een strategisch communicatieplan dat we vertalen naar tal van (pers)acties en operationele tracks.

Het werkproces.

Talking Birds neemt niet elke klant aan. We moeten ons goed voelen met wie je bent en wat je doet. We ontwikkelden een gestructureerd proces. We starten met te bepalen waar jij voor staat. Deze positionering vertalen we naar doelstellingen, boodschappen, doelpubliek, strategieƫn en concrete opportuniteiten. We zijn zeer transparant, eerlijk, pragmatisch en tof. We maken maximaal gebruik van online tools als die nuttig zijn. We komen met een open geest tot originele concepten. Meestal doen we wat je vraagt, maar we proberen vooral proactief met voorstellen te komen.

Onze klanten.

Talking Birds heeft klanten in bijna alle sectoren, bij zowel overheid als (social) profit. Voor veel klanten werken we op vaste basis. De meeste van onze projectklanten komen regelmatig bij ons terug.

Sorry, we couldn't find any posts. Please try a different search.