Talking Birds geeft strategisch communicatieadvies en is erg goed in persrelaties, crisiscommunicatie, social en influencer management. We ontwikkelen pr-acties en geven opleidingen.

201001 Talking Birds 0340

Visie.

Goede pr is begrijpen wie je bent en dat vertalen naar strategieën, acties en boodschappen die zo juist mogelijk binnenkomen. Hoe klikken mensen met merken? Onder andere door die merken te laten praten. Bijvoorbeeld via (social) media.

Talking Birds creëert een comfortabele sfeer. We leven ons maximaal in klanten, media en doelpubliek in. We zijn zeer open in onze analyses en vertellen je zonder filter maar beleefd waar het op staat. We personaliseren onze diensten en automatiseren waar mogelijk.

Team.

We zijn klein genoeg om het gezellig en toegankelijk te houden en groot genoeg om een breed scala aan diverse projecten en klanten aan te kunnen. Iedereen heeft zijn specialiteit en we laten onze mensen naar hun interesses groeien. We letten erop dat iedereen een beperkt aantal projecten beheert en niet te veel werkt.

Bram Boriau.

Bram wilde met Talking Birds een fijne omgeving creëren. “Als het comfortabel is voor iedereen, leveren we het beste werk. De interessantste ideeën komen als iedereen mentale ruimte heeft.” Bram werkte als politiek adviseur en woordvoerder, onder meer bij Worldline. Hij adviseert klanten in de private en publieke sfeer. Bram houdt ervan zaken helder en gestructureerd te maken.

“Het schijnt dat ik geen filter heb. Dat is een voordeel in onze sector. Hoe sneller we tot de essentie komen, hoe minder stress en kosten.”Jens Deleux.

We zagen Jens al graag toen hij nog studeerde en zijn stage deed bij Talking Birds. We bezegelden de liefde snel na zijn afstuderen.

“Alles wat online gebeurt, boeit me. Ik ben een kind van de internetcultuur.”

Dat merk je ook aan de nauwgezette manier waarop Jens de mediascreening voor onze klanten doet, met een sterk oog voor detail en een goede feeling voor wat speelt en waarover on- en offline gebabbeld wordt. Jens is gepassioneerd door muziek en door mensen.


Guillaume Keppenne.

“Van jongs af aan was ik gefascineerd door de wereld om mij heen en die nieuwsgierigheid is ongetwijfeld mijn grootste troef. Zo maakte ik al op 10-jarige leeftijd mijn eerste gazetten. Met volle verwondering en creativiteit, stel ik mijn fijngevoeligheid en creativiteit graag ten dienste van inspirerende projecten.”

Guillaume liep stage bij de redacties van RTBF en Le Soir, hij heeft ook voor de VN-Vluchtelingenorganisaties gewerkt en heeft ten slotte gewerkt als persverantwoordelijke voor de stad Brussel. Met al die ervaring in de veren, kan je hem nu terugvinden in het nest van Talking Birds.


Anne-Gaëlle Solé.

Ontdekken, luisteren, analyseren, oplossingen ontwikkelen, creatieve ideeën aanbrengen en vooruitgaan zijn allemaal elementen die Anne-Gaëlle dagelijks drijven. Met meer dan 15 jaar ervaring in communicatie, zowel in agentschappen als intern, onder meer als communicatiedirecteur bij WIELS, wil Anne-Gaëlle bedrijven en organisaties helpen om hun visie te realiseren door hun waarden te respecteren.

“Ik hecht veel belang aan de uitwisseling die het begin van elke relatie markeert. En het is met veel passie en nieuwsgierigheid dat ik onze cliënten en hun initiatieven naar voren wil brengen.”