201001 Talking Birds 0898

Talking Birds geeft strategisch communicatieadvies en is erg goed in persrelaties en crisiscommunicatie. We ontwikkelen pr-acties en geven opleidingen.

Wat we doen.

We doen echt fantastische dingen voor onze klanten. We onderzoeken wat ze nodig hebben en komen met originele en pragmatische ideeën die zorgen voor echte impact.

Nieuwe hotspot: Kasteel Ten Torre.

Historisch privé-kasteel wordt vakantiebestemming in dé zomer van staycation? Tijd om alle lifestylemedia in te lichten.

Swapfiets gaat circulair.

Volledig circulaire fietsen tegen 2025: een stevige ambitie, die het verdiende om uitgebreid toegelicht te worden.

Stop sjoemelstroom.

Energieplatform Bolt trekt met een militante campagne van leer tegen grijze stroom die als groen verkocht wordt.

Onze diensten.

Breed of net heel beperkt, op projectbasis, door vaste samenwerking en soms ook gratis: we kunnen op veel manieren samenwerken. We adviseren strategisch, maar beheren ook pers- en social relaties. We schrijven en versturen persberichten, lanceren pr-campagnes, screenen de media om jou erin te krijgen, krijgen opiniestukken gepubliceerd, zetten social media acties en samenwerkingen op en managen je crisiscommunicatie.

Blog.

Soms denken we na over wat we doen en schrijven we dat op.

16 april 2020

Verantwoordelijkheid nemen tijdens de crisis maakt of kraakt je reputatie.

Mensen snakken naar informatie, dus het zou voor pr-bureaus en hun klanten een geweldige tijd moeten zijn om daarop in te spelen. Er zijn zeker opportuniteiten, maar we moeten als communicatiebureau vooral onze verantwoordelijkheid nemen en voorzichtig zijn.

26 februari 2021

Purpose – gekelderde geloofwaardigheid: 0 – 1.

Als je dus purpose driven wil ondernemen, dan moet dat doordacht en oprecht zijn. En je moet je klanten kunnen blijven overtuigen van je goede intenties.