Blog.

Soms denken we na over wat we doen en schrijven we dat op. Het resultaat daarvan lees je hieronder.

02 april 2021

Stay tuned – Opkomende online platformen.

In een tijd waarin digitaal communiceren even noodzakelijk is als toiletpapier, blijf je maar beter op de hoogte van de laatste trends!

26 februari 2021

Purpose – gekelderde geloofwaardigheid: 0 – 1.

Als je dus purpose driven wil ondernemen, dan moet dat doordacht en oprecht zijn. En je moet je klanten kunnen blijven overtuigen van je goede intenties.

06 november 2020

Diversiteit in de publicrelationssector.

De pr-sector zit met een blind spot omdat het gros van de professionals hoger opgeleid, wit en (hogere) middenklasse is. Als we zelf geen weerspiegeling zijn van de samenleving, hoe bereiken we dan iedereen?

16 april 2020

Verantwoordelijkheid nemen tijdens de crisis maakt of kraakt je reputatie.

Mensen snakken naar informatie, dus het zou voor pr-bureaus en hun klanten een geweldige tijd moeten zijn om daarop in te spelen. Er zijn zeker opportuniteiten, maar we moeten als communicatiebureau vooral onze verantwoordelijkheid nemen en voorzichtig zijn.

01 mei 2017

11 tips om je crisiscommunicatie beter te maken.

Ik krijg nog steeds een raar gevoel in mijn maag als het jaareinde nadert. Kerstdagen en crisiscommunicatie: twee handen, mijn buik. Ik heb als woordvoerder honderden interviews over falende betalingssystemen gegeven en ik deel graag een aantal tips die je crisiscommunicatie kunnen verbeteren.