Contacteer ons gerust als je denkt dat we je kunnen helpen.

201001 Talking Birds 2104

Stage.

Wil je graag een stage doen bij Talking Birds? Stuur een mailtje of bel ons.

Jobs.

Talking Birds PR is op zoek naar een

SENIOR COMMUNICATIE-EXPERT

Talking Birds bestaat nu 6 jaar en groeit als kool. Talking Birds geeft strategisch communicatieadvies en is erg goed in reputation management, persrelaties, crisiscommunicatie en stakeholders management. We ontwikkelen pr-acties en geven opleidingen. Alle informatie over wie we zijn en wat we doen vind je hier.

Wij zoeken

Er zijn een aantal zaken belangrijk. We zoeken iemand die begrijpt waar bedrijven en organisaties voor staan en dit kunnen vertalen naar de brede waaier van mogelijk pr-diensten. De ideale kandidaat is goed in het maken en opvolgen van pr-plannen en voelt klanten feilloos aan. We worden extra warm van creatieve mensen die met waanzinnige ideeën komen die helemaal doen wat ze moeten doen.

Concrete taken zijn bijvoorbeeld het bedenken van pr-acties, het uitwerken van pitches bij journalisten, die journalisten bellen, persberichten en social media posts schrijven… Daarnaast verwachten we natuurlijk ook dat je meedenkt met waar ons bedrijf heen kan gaan. Je volgt trends op en helpt ons de goede keuzes maken.

Concreet

  • Je bent iemand die stevige ervaring heeft met communicatie. Minstens een aantal jaar bij een bureau of intern bij een bedrijf. Jaren op de teller als journalist tellen ook mee.
  • Je hebt een breed netwerk bij bedrijven en journalisten.
  • Je spreekt op zijn minst Nederlands, Frans en Engels. Als je perfect tweetalig (NL/FR) bent, speelt dat enorm in je voordeel. Je kan Nederlands perfecte teksten opstellen waar zelfs de strengste taalnazi niets op heeft aan te merken.
  • Je bent positief ingesteld en kunt zelfstandig werken. Het is een cliché, maar wel belangrijk. Het is belangrijk dat je je vlot kan inleven in de verwachtingen van de klant en hier flexibel mee omgaat.
  • Als je zeer creatief en met gekke maar sprankelende ideeën komt, dan zijn we daar heel erg blij mee.
  • Je wil voor een langere periode bij ons blijven en wil mee nadenken over waar we als bedrijf naartoe gaan.
  • Nice to have: als je echt een digitale topper bent, dan heb je een streepje voor.

Wij bieden

Een enorm gevarieerde job in een leuke en menselijke werkomgeving. Je kan groeien met het bedrijf. Je krijgt klanten die bij je passen en waar je de verantwoordelijkheid voor draagt.

We willen een aangename omgeving creëren waarin onze klanten en wijzelf gelukkig zijn. Dat betekent dat we je voldoende ruimte willen geven om te ontspannen, je vrienden (en familie!) te zien en om op vakantie te gaan.

We betalen een zeer fair loon. Dertig vakantiedagen maken het plaatje nog wat mooier. Verder krijg je natuurlijk een computer en een abonnement voor het openbaar vervoer, wordt je gsm-rekening betaald en kan je gebruik maken van Cambio.

Talking Birds vindt het verder belangrijk dat we goede dingen doen. Zo geven we gratis pr-advies aan initiatieven waar we in geloven. Jij mag zelf ook een initiatief kiezen waar je je tijdens je werkuren voor kan inzetten. We willen je ook de kans geven zelf op de voorgrond te treden, door bijvoorbeeld opiniestukken en vlogs van jouw hand in jouw naam te laten verschijnen.

Geïnteresseerd?

Dat is goed. We kijken uit naar je brief en cv. Je mag ook iets originelers proberen, maar dan moet het ook echt goed zijn. Je stuurt deze naar info@talkingbirds.be. We sturen iedereen een antwoord.

Geselecteerde kandidaten komen eerst op gesprek en vragen we daarna om een schriftelijke test af te leggen. Als die goed is, kiezen we de beste kandidaat.

Soms denken mensen dat als ze niet aan alle aspecten van een vacature voldoen, ze dan beter niet solliciteren. Houd je echter niet in: als je maar anderhalf jaar ervaring hebt, maar een echt toppertje bent, dan is dat ook goed. Als je denkt dat dit een job is die je erg graag wil doen: niet twijfelen.

Social media.

Bereikbaarheid.

Talking Birds is makkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer:
Trein: Brussel Noord, uitgang Aarschotstraat, 10 minuten wandelen
Metro: halte Botanique (lijnen 2 en 5), 5 minuten wandelen
Tram: halte Gillon (lijnen 92 en 93), 1 minuut wandelen
Auto: Kom je met de wagen en zoek je een parkeerplek? Parking Bota is vlakbij

Contact NL-NL

Contact.

Talking Birds
Koningsstraat 239
1210 Brussel
België

+32 (0)2 217 96 01
info@talkingbirds.be

Contact