Panos.

Iedere Belg kent Panos en zijn belegde broodjes, zoete bakkerijproducten en warme snacks. De straffe marktleider is al actief in de foodmarkt sinds 1982. Deze gevestigde waarde blijft continu vernieuwen en speelt in op belangrijke foodtrends.

De Case.

Talking Birds werkt al meer dan vier jaar aan de persrelaties en -communicatie van Panos. We brengen zowel het corporate verhaal van deze marktleider als lifestylenieuws over nieuwe voedingsproducten op de radar van journalisten, influencers en het brede publiek.

Strategie.

Panos heeft allerlei interessante verhalen in huis. Het komt erop neer om de juiste keuzes en mix te maken. Een beetje zoals brood bakken, maar dan met pr-diensten. We zetten stevig in op pr-acties voor de strategisch belangrijke campagnes van Panos, zoals de volledig vernieuwde warme drankenkaart en het nieuw assortiment belegde broodjes. We regelen voor hen o.a. business-interviews, interessante lifestyle-enquêtes, influencerevents en perstours langs culinaire journalisten. Ook het lokale ondernemerschap en maatschappelijk relevante CSR-acties zetten we graag in de spotlight. Talking Birds is permanent bereikbaar voor binnenkomende vragen van journalisten en steeds standby indien er nood is aan ondersteuning voor crisiscommunicatie.

Resultaat.

Via perscommunicatie en influencercampagnes bereiken we de Belgen met interessant nieuws over deze grote foodspeler. We richten ons niet alleen tot de vertrouwde Panos-klanten, maar ook tot het brede publiek. We slagen erin met de nodige regelmaat de populaire, lifestyle- en businessmedia en heel wat influencers warm te maken voor Panos.

Bekijk de newsroom van Panos hier.

Panos-CEO Guido Vanherpe in Het Laatste Nieuws

Meer cases.

Sendwich.

Jonge IT-onderneemster lanceert broodjesbestelapp voor scholieren

Productlaunch omafiets Swapfiets.

Een nieuws Swapfiets-model, de klassieke Hollanse omafiets, komt naar Mechelen

CCV.

CCV wil erkenning als de belangrijkste uitdager op vlak van elektronisch betalen in België.