Sendwich.

Sendwich is een lunchbestelapp die zich specifiek richt op scholieren. De bestelling van lunch snel, gemakkelijk en zonder fouten laten verlopen is het doel van de jonge (amper 19 jaar ten tijde van de lancering) IT-onderneemster Sien De Vriese.

De Case.

Of we de nieuwe lunchbestelapp Sendwich onder de aandacht konden brengen via een perscampagne? Natuurlijk, want voor fris en gedurfd ondernemerschap klopt ons hart steeds een beetje sneller.

Strategie.

Als 19-jarige kiezen voor fulltime ondernemerschap is gedurfd. We geloven sinds de eerste ontmoeting in het verhaal van Sien De Vriese en Sendwich. Een straf persbericht schrijven over haar ondernemersverhaal lukt met deze mix: een uniek product (géén traditionele bestelapp), sterke testimonials van haar eerste grote klant (het Don Bosco Instituut in Groot-Bijgaarden, ook haar ex-school) en IT-partner. Last but not least, de inspirerende trigger: “Deze 19-jarige durft te ondernemen in volle pandemietijden.”

We wilden zowel een doelpubliek van jongeren als van potentiële B2B-partners bereiken. Dankzij onze persoonlijke contacten met een brede waaier aan journalisten (regio, B2B, met een focus op jongeren…) heeft Sien een aantal grote interviews kunnen geven. Een laatste mini-mediatraining met tips en tricks over hoe je zo’n interview best geeft, zorgde ervoor dat Sien de interviews vol zelfvertrouwen kon aanvatten.

Resultaat.

Sien De Vriese en Sendwich hebben bijzonder fijne persaandacht gekregen dankzij interviews met Trends, Bloovi, RINGtv, Het Nieuwsblad, Het Laatste Nieuws, Guido Magazine en zelfs op jongerenradiozender MNM. Toen een last minute oproep “jonge ondernemers gezocht” in ons oog sprong, konden we nog een interview en fashionshoot in Flair verzilveren.

Bekijk de newsroom van Sendwich hier.

Siens verhaal stond uitgebreid in het bij studenten erg populaire Guido Magazine
Het Laatste Nieuws interviewde Sien op haar oude school, waar het idee voor Sendwich ontstond

Meer cases.

Sorry, we couldn't find any posts. Please try a different search.